Inzicht geeft vooruitzicht!

Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding geeft u inzicht om vooruit te kunnen komen.

Heb je het idee dat het niet zo lekker loopt op je werk met collega’s en/of je leidinggevenden of wil je je meer ontwikkelen dan biedt coaching een oplossing om meer bewust te worden van je eigen sterke kanten en van dat wat je nog kunt ontwikkelen. Cor laat de individuele werknemer of teams in bedrijven en organisaties kennis maken met ieders voorkeurstijl van gedrag en zijn of haar belangrijkste drijfveren: je krijgt inzicht in wat je doet en waarom je dat doe! Met dat inzicht kun je beter inspelen op je omgeving.

Als je het gevoel hebt dat je de hele dag een loodzware steen op je rug moet meedragen dan wordt dat op de lange duur ondraaglijk. Ik biedt mensen handvatten aan waardoor zij meer veerkracht ontwikkelen en beter om leren gaan met tegenslagen. Een coachtraject op basis van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) helpt je om krachtiger in het leven te staan.

U kunt de website bekijken voor meer informatie.

Over Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding

Dit bericht is geschreven door Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding. Het bedrijf valt onder coaching uit Den Helder. Trefwoorden van Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding uit Den Helder : begeleidingsdeskundige, personal coach, personal coaching, ACT coaching, coaching persoonlijke ontwikkeling, individuele coaching, blended coaching, e-coaching, TSI assessments, personal coaching onderwijsprofessionals,.

Lees meer over Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding.