Volg je pad in Den Helder

Volg je pad | Lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapie, biodynamische massage, focussen

Over Volg je pad

Volg je pad valt onder de rubriek therapeut in Den Helder.

Volg je pad (Ineke Dekker) werkt graag samen met jou in het leren begrijpen en bewonen van je lichaam. Je leert jezelf waarderen precies zoals je bent. Meer (be)grip krijgen op gevoelens en emoties en zicht op patronen die je niet meer helpen. Meer ontspanning vinden, je lichaam speelt een belangrijke rol hierin.

Ineke heeft de HBO opleiding voor biodynamisch psychologie gevolgd bij het Nederlands instituut voor NIB. Daarvoor was zij werkzaam in de zorg. Zij heeft zich verder verdiept in hoogsensitiviteit, narcisme en focusing. De lichaamsgeoriënteerde therapie kan bevrijdend voor je werken. Door gesprek, oefeningen, korte meditaties, focusing en, als je dat wilt, biodynamische massages (kunnen gekleed) kom je steeds dichter bij jezelf. Het is een zachte onderzoekende benadering, een fijne steun in de rug.

Volg je pad kan helpen bij onder andere:

- Meer bewustwording en zingeving

- Als jij je gestrest of angstig voelt

- Als jij niet lekker in je vel zit of je hebt onbegrepen fysiek klachten

- Als jij jezelf beter wilt leren kennen

- Je eigenwaarde weer wilt kunnen voelen

- Jij meer uit het leven wilt halen

U kunt bij Volg je pad ook terecht voor zwangerschapsmassage en babymassage. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je leven. Je lichaam voelt anders en de hormonen kunnen soms alle kanten op vliegen. Een massage kan rust brengen en kan ook helpen bij klachten zoals: vermoeidheid, vastzittende spieren, vocht vasthouden en bekken- en onderrug klachten. De massage kan vanaf 3 maanden zwangerschap worden gegeven. Na de bevalling kunnen massages het lichaamsherstel bevorderen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Volg je pad uit de rubriek therapeut uit Den Helder is gevestigd aan de Polderweg 42 in Den Helder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23949157.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Volg je pad zijn o.a. :