RVS Leefstijl in Julianadorp

Niet afvallen, maar VOLHOUDEN!

Over RVS Leefstijl

RVS Leefstijl valt onder de rubriek coaching in Den Helder.

Dhr. R. van Schie is de drijvende kracht achter RVS Leefstijl. Ik ben Leefstijlcoach en Personal Trainer. Mijn overtuiging is dat ieder mens, met juiste inzichten, goed in staat is om zelf de schouders eronder te zetten en zo een gezonde duurzame leefstijl op te bouwen.

Ben je op zoek naar een coach of personal trainer omdat je gezonder of fitter in het leven wil staan? Of wil je als bedrijf de werknemers of collega's stimuleren om meer met een gezonde leefstijl bezig te zijn? Zoek dan niet verder. Je bent bij RVS Leefstijl aan het juiste adres.

De diensten die RVS Leefstijl aanbiedt zijn:

- Voeding, een voedingsadvies van RVS Leefstijl geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, dat individueel is afgestemd op jouw lichaam en situatie.

- Leefstijl Coaching, je wordt persoonlijk begeleid om een gezonde lifestyle te realiseren. RvS Leefstijl helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

- Personal Training, wat jouw doel ook is, het is belangrijk om samen een goed plan te maken. Tijdens de intake, die plaats vindt tijdens de eerste afspraak, zullen we wat kleine testjes doen en doorspreken wat jouw doelen zijn. Vervolgens stellen we samen een realistisch plan op. Vanuit dit plan gaan we wekelijks werken aan jouw persoonlijke doelstelling.

- Small Group Personal Training, ervaar met de Small Group training voordelen van een Personal Trainer, maar krijg ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband.

- Bedrijf, RVS Leefstijl adviseert hoe de gezondheid binnen het bedrijf of instelling te verbeteren. Bij dit advies zullen de pijlers !Eet,!beweeg en !relax aan bod komen en wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om deze pijlers zowel op als buiten de werkvloer gestimuleerd kan worden.

De 3 belangrijke pijlers bij RVS leefstijl zijn EET! | BEWEEG! | RELAX!

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd even binnenlopen of contact opnemen via het contactformulier.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RVS Leefstijl uit de rubriek coaching uit Den Helder is gevestigd aan de Mr. J. de Vriesstraat 1 in Julianadorp.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij RVS Leefstijl zijn o.a. :