Mindfulness - Den Helder in Den Helder

Welkom bij Mindfulnesstraining Den Helder

Over Mindfulness - Den Helder

Mindfulness - Den Helder valt onder de rubriek coaching in Den Helder.

Mevrouw Nora Schrieken is de drijvende kracht achter Mindfulness - Den Helder. Sinds 2013 ben ik een gecertificeerd Mindfulnesstrainer. Ik ben sociotherapeut en systeem-therapeutisch medewerker. Op het gebied van Mindfulness heb ik ruime ervaring.

Ben je op zoek naar een therapeut omdat je graag meer in contact met jezelf wil komen of wil je leren voelen wat je ervaart? Wil je graag bewuster worden waarom alles gebeurd in wat je opmerkt? Of wellicht heb je last van drukte op het werk, vermoeidheidsklachten, veel piekeren, geen rust kunnen vinden, opgejaagd voelen of last van chronische pijnklachten ? Zoek dan niet verder. Je bent bij Mindfulness - Den Helder aan het juiste adres. Ik wil je door mindfulness te oefenen, leren om weer in contact te komen met jezelf. Jou te leren voelen wat op je dat moment ervaart, in het

Door middel van Mindfulnesstraining kan het je meer verdieping in je leven geven. En ben je meer aanwezig bij de ervaring van dit moment.

Bij Mindfulness - Den Helder worden trainingen gegeven die uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur, in een groep van maximaal 8 personen bestaan. Je leert stapsgewijs hoe je stress kunt verminderen. Dit doen wij in diverse oefenvormen. De kosten voor een training €275,-

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kijk dan op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mindfulness - Den Helder uit de rubriek coaching uit Den Helder is gevestigd aan de Pastelkoopmanweg 68 in Den Helder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22332441.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mindfulness - Den Helder zijn o.a. :