Kunst en Kitchen in Den Helder

Traditionele gerechten uit de Egyptische en Mediterrane keuken!

Over Kunst en Kitchen

Kunst en Kitchen valt onder de rubriek restaurant uit Den Helder.

Wilt u eens een keer genieten van de mediterraanse keuken, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Kunst & Kitchen is het restaurant van Georges & Nermin Hanna. Deze gepassioneerde mensen willen ook u graag kennis laten maken met de Egyptische en Mediterrane keuken.

In de Egyptische keuken wordt veel gebruik gemaakt van verse groenten en kruiden maar ook kaneel, kurkuma, kardamon en piment worden veel gebruikt. Naast de gerechten uit onze bestaande menukaart kunt u ook keuze maken uit onze wekelijkse aangepaste assortiment die is afgestemd op de seizoen producten van dat moment. Doordat wij gebruik maken van verse producten kan het voorkomen dat een product niet aanwezig is, uiteraard zijn er genoeg gerechten waar u uit kan kiezen, zo is er voor ieders wat wils!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kunst en Kitchen uit de rubriek restaurant uit Den Helder is gevestigd aan de Willemsoord 52a in Den Helder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24572158.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Kunst en Kitchen zijn o.a. :