Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding in Den Helder

Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding: Inzicht krijgen om vooruit te komen.

Over Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding

Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding valt onder de rubriek coaching uit Den Helder.

Het gezicht achter Inzicht & Vooruitzicht Coaching en Begeleiding is Cor Bravenboer. Cor heeft al vele jaren ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen.

Cor heeft zich vanaf 2006 toegelegd op persoonlijk coaching van onder andere onderwijsprofessionals. De nieuwste methodiek die Cor toepast is ACT en dat staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Het nieuwe eraan is dat het probleem dat je hebt met alle middelen wordt bestreden maar dat er aan gewerkt wordt dat je met een andere blik naar je problemen kijkt. Dat kan er snel toe leiden dat je meer veerkracht krijgt en daardoor mentaal flexibeler wordt. Deze methodiek is uitermate geschikt om ingezet te worden bij stress en dreigende burn-out klachten.

U kunt bij Inzicht & Vooruitzicht terecht voor personal coaching, ACT coaching, individuele coaching, e-coaching en blended coaching. Daarnaast biedt Inzicht & Vooruitzicht ook TSI assessments aan.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding uit de rubriek coaching uit Den Helder is gevestigd aan de Keteldiepstraat 10 in Den Helder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30071124.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding zijn o.a. :

Nieuws van Inzicht & Vooruitzicht - Coaching en Begeleiding in Den Helder

Leren omgaan met stress !!

Leren omgaan met stress !!

Onze gedachten kunnen we niet stilzetten ! We piekeren ons suf ! Al die gedachten kunnen ons enorm belemmeren in ons dagelijks functioneren.