Ineke Meijer Beeldend kunstenaar in Den Helder

In haar schilderijen wordt de sfeer van de klassieke rust opgeroepen!!

Over Ineke Meijer Beeldend kunstenaar

Ineke Meijer Beeldend kunstenaar valt onder de rubriek kunstenaar in Den Helder.

Ineke Meijer is de drijvende kracht achter Ineke Meijer Beeldend kunstenaar.

Ze heeft een passie voor schilderen. Van kinds af aan is ze al met schilderen bezig. De eerste schilderlessen met olieverf kreeg ze van haar vader Pieter Stammis. Na intensieve aquarellessen van Joek Lenshoek in Haarlem, ontving ze in 1986 de eerste Talens prijs voor een aquarel. Daarna heeft ze haarzelf nog verder ontwikkeld en meerdere technieken haarzelf eigen gemaakt.

De stijl van Ineke Meijer onderscheidt zich door de sterk gestileerde lijnvoering, de samenvattend en gereduceerde vlakverdeling. De heldere kleurverdeling wekt de indruk alsof alles pas is schoongewassen. De sterke lichtverwerking zorgt er voor dat het beeld niet decoratief werkt. Dit is erg opmerkelijk ,omdat je het met dit stijlgevoel wel zou moeten verwachten. In haar schilderijen wordt de sfeer van de klassieke rust opgeroepen.

Opleiding : 1989-1992 Nieuwe Akademie voor Beeldende Kunst te Utrecht 1996-2001 Ruudt Wackers Academie te Amsterdam.

Haar werk is te bewonderen op haar website, exposities of in haar atelier. Ze werkt ook in opdracht en u kunt voor speciale verzoeken contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ineke Meijer Beeldend kunstenaar uit de rubriek kunstenaar uit Den Helder is gevestigd aan de dollardlaan 13 in Den Helder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0223 628039.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Ineke Meijer Beeldend kunstenaar zijn o.a. :