Hotel-Café Woud in Den Helder

Hotel-Café Woud gevestigd in Den Helder

Over Hotel-Café Woud

Hotel-Café Woud valt onder de rubriek hotel in Den Helder.

Ons kleine familiehotel gevestigd in het hart van Den Helder.

Centraal gelegen, met vele uitwijk mogenlijkheden, naar bijvoorbeeld , zee, strand, duinen en ons gezellige centrum

Café:

In ons café, dat meer dan eens een "huiskamer" word genoemd proef je nog de sfeer van vroegere jaren, oude stamtafel (+/- 90 jaar oud komt oorspronkelijk uit een boot) staat midden in de zaak, stoelen die tijdens de tweede wereldoorlog nog door de brouwerij zijn opgeslagen ( let op de W aan de onderkant van diverse stoelen),diverse oude foto's aan de wand, twee oude biljarttafels, waar iedere dag nog op gespeeld wordt, bepalen voor een groot gedeelte het gezicht van de zaak.

In het café waar vier biljartclubs hun speelavond hebben, kun je onder het genot van een drankje, zomaar in een gesprek terecht komen.

Hotel:

Ons hotel bestaat uit negen kamers die onder verdeeld zijn in, 3 eenpersoon-kamers, 5 tweepersoonskamers, en 1 drie persoons-kamers, die allemaal voorzien zijn van douche, toilet en tv en draadloos internet verbinding.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hotel-Café Woud uit de rubriek hotel uit Den Helder is gevestigd aan de Binnenhaven 7 in Den Helder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0223-613473.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Hotel-Café Woud zijn o.a. :