Diana van Wees, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling in Den Helder

Diana van Wees, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Over Diana van Wees, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Diana van Wees, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling valt onder de rubriek coaching in Den Helder.

Welkom bij Diana van Wees, Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling,

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op veranderingen en processen van mensen. De afgelopen 14 jaar heb ik ontdekt wat bij mij past en heb ik mij gespecialiseerd. Uiteenlopende hulpvragen t.a.v. o.a. relatieconflicten, traumaverwerking, spiritualiteit en zingeving.

In zowel mijn trainingen, opstellingenavonden en persoonlijke begeleidingssessies word je uitgenodigd om je bewustwording te vergroten in het samenwerken met lichaam en geest. De werkwijze onderscheidt zich door in het bewustwordingsproces naast de geest ook het lichaam te gebruiken. Het lichaam heeft een geheugen. Hierin zijn je herinneringen, gevoelens en (beperkende) gedachten/overtuigingen opgeslagen.

Om je staande te houden in het dagelijks leven, ontwikkel je onbewust een zelfverdedigingsmechanisme ter bescherming tegen pijn en verdriet. Gebaseerd op je behoefte te overleven laat je onbewust een bepaald gedrag (reactie) zien in situaties en omgevingen. In het samenwerken met het lichaam en geest, kun je meer over jezelf te weten komen. Door het inzetten van verschillende vormen van bewegingsoefeningen en interventies gaat energie weer stromen, voelen we ons vitaler en ervaren we meer plezier.

Visie Mijn aanpak is heel persoonlijk. Elk persoon is uniek en vraagt om een eigen benadering. Empathie en compassie zijn de sleutelwoorden. Jij staat voor mij centraal in een veilige omgeving, waar ik met een respectvolle manier omga met de kwetsbaarheid en gevoelens. Ik ga uit van de positieve kracht, kwaliteiten en kern die in je zit. Ik houd mij bezig met jou als totaalbeeld. In mijn optiek werken lichaam, geest, gevoel en ziel samen (holistisch) en ligt een oplossing vaak besloten in het herstellen van de harmonie.

Missie Een positieve bijdrage te leveren aan verbetering van leven in vitaliteit en het gezond welzijn van het individu. Door het geven van inzicht van eigen positieve kracht en kwaliteiten, zal jij de bereidheid tonen om je verantwoordelijkheid te nemen om te veranderen en je te verbinden met het allerbelangrijkste en krachtigste wat in jou huist de “ innerlijke wijsheid”. Zodat de energie weer gaat stromen, je vitaler gaat voelen en veel meer levensplezier gaat ervaren.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diana van Wees, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling uit de rubriek coaching uit Den Helder is gevestigd aan de Noordzeestraat 7 in Den Helder. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0645114776.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Diana van Wees, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling zijn o.a. :