Beauty Be Happy in Julianadorp

Beauty Be Happy uit Julianadorp heeft geen profiel.

Wat doet Beauty Be Happy in Julianadorp

Beauty Be Happy is een schoonheidssalon uit Den Helder. Men is gevestigd aan de Schoolweg 38. Het telefoonnummer van Beauty Be Happy in Julianadorp is 06-23765448.

Is Beauty Be Happy in Julianadorp uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Den Helderonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Beauty Be Happy in Julianadorp valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Den Helder levert onder andere :

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor diverse behandelingen, o.a. voor heerlijk ontspannende lichaamsmassages, gezichtsbehandelingen en pedicure behandelingen. Maar u kunt natuurlijk ook voor epileren of verven bij ons langskomen. In onze salon werken wij met het merk Dr. Grandel. Door de gevarieerde en uitgebreide productlijnen in het assortiment van Dr. Grandel is het mogelijk voor ons om de behandeling precies voor uw huidtype aan te passen. Het is belangrijk voor mij dat de salon voor iedereen bestemd is en de mensen de keuze hebben uit diverse behandelingen. Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op om de rust te bewaren. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review